iklan

Chord Nemen - Putri Kristya

Intro : Dm..G..Dm..G..C..

Dm     G             Am
..Kudune kowe ngerti
F           G             C    -G
..Tresnoku nomer siji
F             G              Em   Am
..Penak eleh mu blenjani janji
Dm        G            C
..Kowe tego nglarani

F          G                Am
..Usahaku wes ra kurang kurang
F           G                  C
..Gematiku wes pol polan
F                 G
..Pas aku dolan jebul
              Em             Am
ketemu kowe neng dalan
Dm          G                        C
..Kowe konangan gendak an

             F        G          Am
Ngomongo... Jalokmu pie?
                F     G             C
Tak turutane , tak usahakne
 F                G
Aku ra masalah
             Em            Am
yen kon berjuang dewe
            Dm               G                 C
Sing penting kowe bahagia endinge

[Reff : ]
C                 F                  G            Em
Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Am              Dm
Kowe luwih milih dek'e
    G                 C                  C    
Kowe ninggal aku, ninggal tatu
             F              G             Em    Am
Kurang opo , nek ku mertahanke kowe
Dm                     G         C
Kowe malah ngebot i liane

F..Em..Dm..C..
F..Em..Dm..G..

             F        G          Am
Ngomongo... Jalokmu pie?
                F     G             C
Tak turutane , tak usahakne
 F                G
Aku ra masalah
             Em            Am
yen kon berjuang dewe
            Dm               G                 C
Sing penting kowe bahagia endinge

[Reff : ]
C                 F                  G            Em
Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Am              Dm
Kowe luwih milih dek'e
    G                 C                  C    
Kowe ninggal aku, ninggal tatu
             F              G             Em    Am
Kurang opo , nek ku mertahanke kowe
Dm                     G         C
Kowe malah ngebot i liane

       C         F      G-A D
Nanging ngopo

[overtone]
D                G              A           F#m
Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Bm              Em
Kowe luwih milih dek'e
A                     D                  D
Kowe ninggal aku, ninggal tatu
              G            A            F#m    Bm
Kurang opo , nek ku mertahanke kowe
Em                     A         D      Bm
Kowe malah ngebot i liane

Em                 A              Bm   A  G
Kowe malah milih wong kae
Em                      F#m G   A    D
jebul aku…mbok anggep sepele

Baca juga : kunci gitar nemen versi NDX

Title: Nemen Voc : Putri Kristya Cipt : Gildcoustic


Lebih baru Lebih lama